Gemeentegids Vught 2024

Geef actuele informatie tijdig door

De gemeente Vught en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Ook komend jaar is de gids een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Vanaf 18 september 2023 worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien u in de editie van 2023 een vermelding hebt, ontvangt u een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er bij Akse Media geen mailadres bekend, dan wordt de komende weken telefonisch contact met u opgenomen. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging of organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Vught).

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, die de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesmanager via (0223) 673021. Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neemt u dan zeker contact op. De uitgever kan indien nodig door middel van het adressenbestand en sociale media andere organisaties binnen uw gemeente op de hoogte stellen. Als officiële uitgever van de gemeentegids Vught 2024 bezitten de publiciteitsadviseurs van Akse een aanbevelingsbrief van de gemeente Vught. Hier kunt u te allen tijde naar vragen.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …