Gemeentegids Vught 2023 binnenkort in uw brievenbus

In samenwerking met de gemeente Vught presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Vught 2023. De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente en u vindt er informatie in over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook kunt u gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap.

Mocht u na 15 februari 2023 nog geen gids hebben ontvangen, dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kunt u op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien. De digitale gemeentegids is goed toegankelijk voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk de gids in groot-letter of als spraak-cd op te vragen.

De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Vught) of bel 0223-673 010. Daarnaast
kunt u gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …