Gemeente Vught verruimt dienstverlening

Nu de coronamaatregelen sinds 1 juni versoepeld zijn, gaat de gemeente Vught direct over tot het verruimen van haar dienstverlening. Zo zijn bezoekers aan het gemeentekantoor ook weer welkom in de middaguren en hervat Wegwijs+ de huisbezoeken. De extra openstellingen van de milieustraat blijven voorlopig van kracht en tot 1 september aanstaande handhaaft de gemeente de uitstel-van-betaling-regelingen voor de Vughtse ondernemers.

De gemeente is van maandag tot en met donderdag weer geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Zoals gebruikelijk tot de coronacrisis, is dat op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. Alléén de openstelling op maandagavond blijft vooralsnog achterwege. De medewerkers van Wegwijs+ beginnen weer met de huisbezoeken. Waar mogelijk en wenselijk worden cliënten ook weer uitgenodigd in het gemeentekantoor.

Milieustraat
De extra openingsuren van de milieustraat blijven voorlopig gelden. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen inwoners nog steeds van 9.00 tot 17.00 uur terecht bij de milieustraat.

Ondernemers
Daarnaast verlengt de gemeente een aantal ondersteunende maatregelen voor ondernemers die aanvankelijk tot 1 juni golden, voorlopig tot 1 september. Dat betreft onder andere het uitstel van betaling van gemeentelijke heffingen. Zoals aangekondigd, krijgen de terrassen van de Vughtse horecaondernemers vanaf 1 juni volop de ruimte in Vught, uiteraard met inachtneming van de RIVM regels.

Kijk ook bij

‘Ontbrekende beelden’ voor NM Kamp Vught

Voor de nieuwe vaste expositie van Nationaal Monument Kamp Vught maakte Aimée de Jongh diverse …