Auteur Evelien Pullens en haar moeder

Geheugencafé Vught op 20 februari

Na de succesvolle opening van het Geheugencafé Vught vindt op 20 februari het tweede Geheugencafé Vught plaats met een interactieve lezing door Evelien Pullens, schrijfster van het boek ‘De vierde dementie – intuïtie en dementie’.

Met dementie gaat je geheugen achteruit, maar je intuïtie wordt sterker. Evelien Pullens laat in deze lezing zien hoe je op een andere manier kunt omgaan met iemand met dementie, vanuit je intuïtie en gevoel. Evelien Pullens: “Toen mijn moeder Alzheimer kreeg, merkte ik dat je op zielsniveau – de vierde, onzichtbare dimensie – contact kunt blijven houden. Dat geeft acceptatie, inzicht en vertrouwen. Met persoonlijke verhalen en voorbeelden uit mijn praktijk laat ik zien hoe je de onderliggende boodschap kunt ontdekken bij iemand met dementie.”

De lezing wordt gehouden in Huize Elisabeth, Elisabethstraat 2 in Vught. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. Wel graag aanmelden via geheugencafevught@gmail.com.

Senioren (55+) kunnen voor vervoer naar het Geheugencafé op de volgende manier gebruikmaken van de Seniorenbus.
– Mensen die vervoerd willen worden melden dat uiterlijk op 15 februari vóór 12.00 uur bij de Seniorenbus, tel.: 073-711 3191 of e-mail: seniorenbusvught@gmail.com.
– Abonnees van de Seniorenbus betalen met één bonnetje per rit (dus twee voor heen én terug).
– Niet-abonnees en/of begeleiders van de abonnee betalen 1 euro per rit, dus 2 euro voor heen én terug, in de bus af te rekenen met gepast geld.

Het Geheugencafé wordt eenmaal per maand gehouden met een thema, beurtelings in DePetrus, Huize Elisabeth en Wzc Theresia. Het GeheugenCafé Vught is een ontmoetingsplek met bijeenkomsten voor iedereen die betrokken is bij dementie en is een van de activiteiten van het Dementienetwerk Vught.

Kijk ook bij

Uitslag halve finale 55e IVC Opera | Oratorium

Na een lange dag heeft gisteren de internationale jury onder leiding van mezzosopraan Linda Finnie …