Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is de werkgroep gestart met het inzamelen van sportkleding, -schoenen en -attributen.

De ingezamelde sportkleding, -schoenen en -attributen worden na de zomer beschikbaar gesteld tijdens de Sportkleding Weggeefbeurs. Mensen (kinderen en volwassenen) die minder geld te besteden hebben, kunnen deze spullen dan gratis gaan ophalen. Op die manier kunnen ook zij in goede kleding het nieuwe sportseizoen starten.

Inzamellocaties in Vught, Helvoirt en Cromvoirt
Heb jij spullen die er nog goed uitzien of zelfs nog nieuw zijn? En kunnen die zeker nog door iemand anders gedragen of gebruikt worden (die financieel minder te besteden heeft)? Lever ze dan in! De werkgroep is op zoek naar: sportkleding, sportschoenen en sportattributen (hockeysticks, tennisrackets, skeelers, etc.). Alle inwoners in Vught, Helvoirt en Cromvoirt kunnen hun sportkleding afgeven bij verschillende locaties. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Deponeer jouw spullen in de rode kliko met stickers van de Sportkleding Weggeefbeurs. Vught: Elzenburg, Zwaluw, Tennisvereniging Bergenshuizen, Fitnessclub Vught, Prins Hendrik, Real Lunet, Gymzaal Vught-Noord (naast Molenven/Koningslinde), de Speeldoos. Helvoirt: HelvoirThuis. Cromvoirt: Leydraad.

Meer informatie, klik hier. Voor vragen kun je contact opnemen met MOVE Vught: info@movevught.nl, 06-45796883.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …