Geef je sportkleding nieuw leven > aanmelding verlengd!

Dit jaar zouden Welzijn Vught, Kernteam Bestaanszekerheid en MOVE Vught voor de derde keer op rij een sportkleding-weggeefbeurs organiseren. Ze zamelden sportkleding en -attributen in en organiseerden aan het begin van het schooljaar en dus het nieuwe sportseizoen een weggeefbeurs.

Op deze manier kunnen mensen die onvoldoende financiële middelen hebben toch het seizoen starten met ‘nieuwe’ en goedpassende sportkleding, sportschoenen en/of bijvoorbeeld een tennisracket of hockeystick. Dat er behoefte aan is, bleek wel uit de opkomst van de afgelopen twee jaar.

Aangepast vorm vanwege coronavirus
Ancke Sikkers: “Daarom wilden we uiteraard dit jaar de derde editie van de weggeefbeurs organiseren. Net als heel veel andere evenementen kan de weggeefbeurs niet plaatsvinden zoals we dat gewend waren. Gezien de noodzaak hebben we besloten om de weggeefbeurs niet af te gelasten, maar op een andere manier in te richten. Meer gericht op de vraag waarbij we later het aanbod proberen te zoeken.”

Werkwijze weggeefbeurs 2020
1. Kunt u, of uw kind, niet sporten doordat u (tijdelijk) geen geld hebt voor sportkleding en/of sportmaterialen? 2. Meld u aan via ‘Vught voor elkaar helpt’! 3. Geef voor 8 juli door wat u nodig hebt. Let op dat u de juiste maat doorgeeft. 4. De organisatoren doen hun uiterste best om te vinden wat u zoekt. Ze laten dit voor 23 augustus weten.

Contactgegevens
Wat u nodig hebt kunt u telefonisch of per mail doorgeven. Telefonisch: 06-51866660. Bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00-12.00 uur. Per mail: sportkledingbeurs@gmail.com. Vermeld hierbij: uw naam, uw telefoonnummer, wat u nodig hebt + juiste maat.

Hoe kan ik sportkleding afgeven?
Ancke Sikkers: “We zijn superblij met alle mensen die iedere keer weer sportkleding doneren. De weggeefbeurs is inmiddels zo ingeburgerd dat verschillende leden van de werkgroep worden aangesproken wanneer de weggeefbeurs weer plaatsvindt en waar ze de spullen kunnen doneren. Aan iedereen die sportkleding en/of sportmaterialen beschikbaar heeft, willen we vragen deze nog even te bewaren. Na 8 juli gaan we bekendmaken wat we zoeken en hopelijk kunnen we op deze manier weer veel mensen blij maken. Ondanks deze lastige tijd hopen wij op deze manier toch ons steentje te kunnen bijdragen zodat iedereen in het nieuwe sportseizoen goed en sportief gekleed van start kan.”

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …