Gedeputeerde Annemarie Spierings opent winkel D66 Vught

De Brabantse gedeputeerde Annemarie Spierings opende vrijdag 2 februari de verkiezingswinkel van D66 Vught. Ook nam zij het eerste verkiezingsprogramma van D66 Vught in ontvangst.

De Vughtse afdeling van D66 vindt het uitnodigen van ‘de nummer 1 van D66 Brabant’ wel gepast in ‘de nummer 1 D66-gemeente van Brabant’. Ook bij de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer behaalde D66 in Vught verreweg het hoogste percentage D66-kiezers van Brabant, veel hoger nog dan in steden als Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch. Weekblad Elsevier noemde Vught in een artikel zelfs een D66-bolwerk.

Programma
Om 16.30 uur opende Spierings de winkel in de Kerkstraat 15, de voormalige stomerij tegenover patisserie De Rouw. Dat deed zij door de poster ‘hier opent binnenkort D66 Vught’ door te knippen en de deur te openen. In de winkel kreeg zij vervolgens het eerste exemplaar van het verkiezingsprogramma van D66 Vught overhandigd door lijsttrekker Fons Potters. Daarna is het programma openbaar en komt het ook op de website van D66 te staan. D66 is daarmee de eerste partij die het verkiezingsprogramma bekendmaakte.

Ieder weekend open
De winkel is vanaf dat moment ieder weekend geopend op zaterdag en zondag. Ook zullen de wekelijkse openbare fractievergaderingen op dinsdag daar tot de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart gehouden worden. In maart zal de winkel iedere dag open zijn van 10.00 tot 22.00 uur, ook op zondag. Er is algemene informatie te verkrijgen, maar met name in maart zullen er verschillende bijeenkomsten gehouden worden. In de winkel is altijd een kandidaat-raadslid van D66 aanwezig.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …