Frank de Bot (links) aan het woord, tijdens de Open Coffee van vorige week. (Foto: Henri Boer)

Geanimeerde, goedbezochte Open Coffee op Kasteel Maurick

Een goedgevulde brasserie van Kasteel Maurick. Volop goede gesprekken tussen ondernemers uit Vught en omgeving. En als klap op de vuurpijl een inspirerend interview met de gedreven Frank de Bot. Dat waren de voornaamste ingrediënten van de tweede Open Coffee Vught e.o. in de nieuwe opzet. De organisatie kijkt dan ook met een voldaan gevoel terug op de geslaagde netwerkbijeenkomst van woensdag 18 september.

Het al vroeg aanwezige bruidspaar, dat elkaar die dag het jawoord gaf op Kasteel Maurick, keek de ogen uit. Wie waren toch al die mensen, die ’s ochtends over de loopbrug kwamen? Het bleken de bezoekers van de Open Coffee Vught e.o. te zijn. Die zorgden al snel voor een drukte van belang rondom de koffiebar. Daar werden nieuwe zakelijke contacten gelegd en al bestaande contacten nieuw leven ingeblazen. De aanwezige ondernemers kwamen niet alleen uit Vught, maar uit de wijde omgeving. Er was zelfs een Amsterdamse onderneemster, die vanuit haar zakelijke afspraak in Vught aansloot bij het gezelschap.

Frank de Bot
Het netwerken werd halverwege de ochtend onderbroken voor een interview met een inspirerend ondernemer uit de regio. Dit keer ging interviewer Ton de Kort in gesprek met Frank de Bot uit Cromvoirt. Die omschrijft zichzelf het liefst als ‘creator van onvergetelijke momenten’ voor middelgrote ondernemers, maar is óók de drijvende kracht achter succesvolle pop-up restaurantformules als Asperges in het Veld, Wild in het Groene Woud en Vis aan het Water. De Bot sprak open over successen én tegenvallers en hamerde op het belang van samenwerken. “Iedereen is op zoek naar nieuwe klanten”, zo hield hij zijn toehoorders voor. Die vonden in het gesprek méér dan voldoende inspiratie om ook daarna uitgebreid verder te praten.

De volgende Open Coffee is op woensdag 16 oktober, weer van 09.00 tot 11.00 uur op Kasteel Maurick. Dan is voor het eerst een onderneemster te gast als spreker.

Kijk ook bij

Pilotenhulp en de vooroorlogse Werkliedenvereniging

In de meest recente uitgave van ‘Schatten van Vught’ vertelt Wieke Schrover over een dramatische …