Gaat u mee naar Lourdes?

De Lourdes¬groep Bisdom ’s-Hertogenbosch organiseert al bijna 25 jaar, in samenwerking met het Huis voor de Pelgrim, bus- en vliegreizen naar Lourdes.

Busreis van 29 mei t/m 6 juni. Hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Opstapplaats is in Brabant en wordt nader bepaald (Den Bosch, Rosmalen of Oisterwijk.)
Vliegreis van 31 mei t/m 5 juni en van 6 t/m 11 september.

De reizen worden begeleid door een ervaren reisleidster. Er gaan vrijwilligers en verzorgsters mee die voor u vele hand-en-spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. Bijvoorbeeld het dragen van de koffer en het duwen van de rolstoel. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond.
Deelnemers die extra zorg nodig hebben, kunnen in het zorghotel accueil Notre Dame verzorgd worden door onze eigen Nederlandse vrijwilligers van het ‘Huis voor de Pelgrim’. Het vliegtuig vertrek vanaf Maastricht Airport, maar er worden vanuit Brabant bussen ingezet naar Maastricht. Tijdens de bedevaart naar Lourdes wordt u een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursies naar de Pyreneeën.

Voor aanvullende informatie, brochure en opgave belt u met:
Joke Hoekman T. 013 – 5216701 M.06-42347729
Wilma Caiffa M.06-12157507 (na 18.00 uur)
Peter van den Brand M.06-44340035

Bezoek ook onze website www.lourdes-groep.nl.

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …