Ga voor kwaliteit en kies voor Remmers!

Ingezonden mededeling

Bent u professioneel schilder en wilt u alleen de beste kwaliteit verf gebruiken voor uw klussen? Of bent u als amateurschilder van plan om binnenkort veel te schilderen? In beide gevallen is het raadzaam om remmers verf in overweging te nemen. Dit merk maakt namelijk al sinds 1949 de beste verven en lakken. Meer weten? Lees dan gauw verder, want hieronder vertellen we alle belangrijke informatie en waarom Remmers verf een goede keuze is voor uw verfprojecten!

Bij Remmers staat kwaliteit voorop
Remmers is een toonaangevende verfproducent die hoogwaardige coatings en beschermende oplossingen biedt. Het bedrijf levert innovatieve verfproducten, coatings en systemen die zorgen voor duurzame bescherming en esthetiek voor gebouwen, infrastructuur en oppervlakken. Met een sterke focus op kwaliteit, technologie en milieubewustzijn, biedt Remmers een breed scala aan verfproducten en oplossingen waar niet alleen ondernemers, maar ook consumenten van kunnen profiteren.

Geschikt voor binnen én buiten
Om buitenoppervlakken effectief te beschermen tegen weersomstandigheden, speelt de keuze van hoogwaardige buitenbeits een cruciale rol. Remmers biedt een divers scala aan producten die perfect geschikt zijn voor buitenprojecten zoals schuttingen, tuinhuisjes, veranda’s, pergola’s, tuinmeubelen en gevels. Remmers helpt u om deze objecten een langdurige bescherming te bieden en de originele uitstraling te behouden, ook al zijn ze onderhevig aan barre weersomstandigheden.

Remmers’ assortiment omvat ook binnen-producten van uitstekende kwaliteit die evenzeer gewaardeerd worden door professionals. Zo kunt u Remmers verf bijvoorbeeld ook gebruiken om binnenmeubilair zoals keukentafels of kasten van een mooie verf- of laklaag te voorzien. Kijk dus vooral rond in het assortiment en laat u verrassen!

Populaire Remmers verfproducten
Bij Remmers is de keuze reuze, maar er zijn een aantal producten die toch het meest geliefd zijn. Remmers HK-Lazuur is bijvoorbeeld een favoriet voor houtafwerkingen, met zijn duurzame bescherming en prachtige kleurbehoud voor buitentoepassingen. Voor industrieel gebruik is Remmers Induline GW-310 zeer gewild, met zijn geavanceerde corrosiebescherming en hoge weerstand tegen zware omstandigheden. Als het gaat om het opfrissen van tuinhuisjes en houten constructies, wint Remmers Tuinhuis Beits Color harten vanwege zijn levendige kleurkeuzes en langdurige bescherming tegen weersinvloeden. Voor extra UV-bescherming kunt u trouwens ook Remmers Long Life UV gebruiken. Dit is namelijk een geavanceerde, UV-bestendige coating die oppervlakken beschermt tegen verkleuring en degradatie door zonlicht en weersinvloeden. Met duurzame formules en uitstekende prestaties biedt het langdurige bescherming en behoud van de oorspronkelijke uitstraling; ideaal voor diverse buitenapplicaties en houten structuren die gevoelig zijn voor UV-straling.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …