Fun2Move, Plein Actief en MOVE Academy

Is iedereen al bekend met de gratis sport- en spelactiviteiten van MOVE Vught? Jeroen, Valentine en Mike organiseren iedere week samen met de enthousiaste stagiairs geweldige activiteiten voor kinderen uit Vught en Cromvoirt. Je bent van harte welkom om mee te doen. Ken je niemand, dat is helemaal niet erg. Er zijn zo veel kinderen dat je zó nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebt gemaakt. Vind je het nog een beetje spannend, neem dan een vriendje of vriendinnetje mee!

Fun2Move
Zit jij in groep 3, 4, 5 of 6? Dan ben jij van harte welkom bij Fun2Move. Iedere week staat er weer wat leuks op het programma. Wat jullie gaan doen? Kijk snel op de website. Fun2Move start om 14.00 en om 15.00 uur. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, er zijn maar 30 plekken per keer beschikbaar.

Plein Actief
Voor de oudere kinderen is Plein Actief bedacht. De ene week is de start bij basisschool De Wieken en de andere keer bij De Piramide. Plein Actief is voor de kinderen uit groepen 5 t/m 8. Wat ze gaan doen en wanneer ze op welke school moeten zijn, staat allemaal op de website. Kijk gauw voor het programma. Dat het weer supergave activiteiten worden, staat vast.

Nieuw ‘MOVE Academy’
Nieuw bij MOVE Vught is de MOVE Academy. Tijdens de MOVE Academy kun je gaan sporten bij een van de deelnemende verenigingen. Wil jij een keer een nieuwe sport proberen of wil je gewoon lekker sporten of wil je oefenen aan je skills? Dat kan allemaal! MOVE Academy vindt plaats op dinsdagmiddag. Tijd en locatie zijn afhankelijk van de samenwerkingspartner. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Daar verschijnt binnenkort ook de mogelijkheid om in te schrijven!

Website
MOVE is op dit moment erg druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. Deze zal binnenkort online gaan, waar jullie natuurlijk over worden bericht. Tot die tijd is alle informatie over de activiteiten gewoon te vinden op www.movevught.nl en op facebook (/movevught). Staat de informatie waar je naar zoekt niet op deze pagina’s of heb je een andere vraag, stuur dan gewoon even een mailtje naar info@movevught.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …