Frank gaat met pensioen en Julia komt bij het team van Welzijn Vught

Op woensdag 13 oktober heeft Welzijn Vught op een mooie wijze afscheid genomen van wijkwerker Frank Mulkens. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

De afgelopen 6,5 jaar heeft Frank zich ingezet voor het wijkwerk binnen de gemeente Vught. Hij werkte samen met de vrijwillige wijkondersteuners om de wijken in Vught leefbaarder te maken. Ook was hij coördinator van het project Buurtbemiddeling en heeft hij samen met buurtbemiddelaars in vele geschillen tussen buren bemiddeld. Sinds 2 jaar was hij ook betrokken bij de werkgroep sociaal leven in Cromvoirt. Welzijn Vught zal Frank gaan missen, vooral zijn grote kennis van en ervaring in het opbouwwerk/wijkwerk. Nicolet van Os: “Wij zullen Franks motto ‘Ontmoeting is verwondering’ blijven uitdragen.

Kennismaken
Sinds 18 oktober versterkt Julia Dabekaussen het team van Welzijn Vught. Zij neemt de taken van Frank over binnen het wijkwerk en de projectleiding van het project buurtbemiddeling. Julia gaat de komende tijd kennismaken met alle partners en bewoners binnen de gemeente Vught.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben? Dan kun je mailen of bellen met Welzijn Vught, 073-656 53 50 of info@welzijnvught.nl.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …