Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en ook nog kans op mooie prijzen? Kom naar de Foute Kerstbingo op zaterdag 9 december in zaal Elzenburg, Lidwinastraat 12C in Vught. De Foute Kerstbingo start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

In een avondvullend programma vol gezelligheid zijn er bergen fantastische prijzen te winnen zoals o.a. een reischeque t.w.v. 250 euro, een televisie van 100 cm, een Ritualspakket, een ski-jas van Helly Hansen, cadeaubonnen en cadeaupakketten, allemaal van en aangeboden door diverse Vughtse ondernemers. Reserveer daarom nú je kaarten, want iedereen maakt kans!

Kaarten reserveren
Kaarten (8 rondes) à 12,50 zijn te reserveren via https://jj-carnaval.nl/activiteit/foute-kerst-bingo of bij de volgende verkoopadressen: Dit of Dat, Kempenlandstraat 3a Vught; Sigarenmagazijn De Sport, Helvoirtseweg 52 Vught; Primera, Moleneindplein 58 Vught. Gereserveerde kaarten kunnen op 9 december vanaf 19.15 uur worden afgehaald aan de kassa. Op de avond zelf zijn de kaarten à 15 euro (8 rondes) ook verkrijgbaar aan de kassa.

Keinderkupkesfestival
De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de organisatie van het Keinderkupkesfestival (KKF). Dit jaar is JJ-Carnaval de organisator van hét grootste feest voor Jeugdprinsengroepen uit de regio. Een feest vóór en dóór kinderen. Om voor hen een onvergetelijke middag te organiseren, is JJ-Carnaval blij met alle steun die het kan krijgen. Dus draag jij de jeugd een warm hart toe? Ga dan naar de Foute Kerstbingo en je bent verzekerd van een gezellige, avond en je steunt het KKF. Wie weet ga jij met de hoofdprijs naar huis! Foute kersttrui of je mooiste kerst-outfit? Alles mag!

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …