Fotograaf Frank Van Driel exposeert in Vught

In de voormalige pastorie van de Mariakerk, Taalstraat 51 in Vught, is de komende maanden de expositie ‘Full Circle‘ van Fine Art Fotograaf Frank van Driel te zien. Na diverse exposities in Litouwen, ’s-Hertogenbosch, Eersel, Italië en België, sluit de beeldend kunstenaar het jaar 2022 af in zijn woonplaats Vught.

Met ‘Full Circle’ refereert Van Driel aan het feit dat hij eerder in de Mariakerk fotografeerde. Het in 2010 gemaakte drieluik ‘Poetic Stills’ is te zien, samen met zijn eigentijdse stillevens in kleur, zwart-wit naaktportretten en het nieuwe genre dat Van Driel heeft geïntroduceerd na zijn ‘Artist in Residence’-periode in Italië. In dit genre brengt hij naakten en stillevens op subtiele wijze samen.

De beeldend kunstenaar refereert met zijn lichtgebruik en symboliek aan de Hollandse en Italiaanse meester-schilders uit de 17e eeuw. Hij verbindt in zijn werk verleden, heden en toekomst; met een grote passie voor puurheid, geschiedenis en de natuur. In de serene fotowerken staat storytelling centraal. Achter elk werk schuilt een verhaal.

Openingstijden
Pastorie Mariakerk is open op: vrijdag en zaterdag van 14.30-18.30 uur, zondag van 13.30-17.30 uur. Ook open op afspraak. Dit kan via de mail info@frankvandriel.com of door het sturen van een WhatsAppbericht naar 06-24866016.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …