Foto-expositie bij Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth

Sanne Verhoeven fotografeert al van jongs af aan. Begin 2015 heeft Sanne de Basisopleiding Fotografie aan de Fotovakschool gevolgd en was zij dermate enthousiast dat zij in september 2015 de Vakopleiding Fotografie is gaan volgen en in juni 2017 is zij cum laude afgestudeerd. Zij houdt zich voornamelijk bezig met portret- en documentaire fotografie. Haar werk is tot vrijdag 26 januari 2018 te zien in Woonzorgcentrum Theresia. En van zaterdag 27 januari 2018 tot en met vrijdag 23 maart 2018 in Huize Elisabeth.

In oktober 2016 heeft zij een portretserie en documentaire gemaakt bij de Barmhartige Zusters van de Heilige Borromeus Congregatie in ’s-Hertogenbosch, genaamd HEILIG. Sanne vertelt: “Er zijn tegenwoordig steeds minder zusters en steeds meer kloosters sluiten. Dit lijkt eindig te zijn. De roeping, toewijding, rust, eenzaamheid, geloof, bidden, gebedsleven, barmhartigheid, missie, contact met de buitenwereld, het dagelijks leven, passie, een terugblik. Woorden die bij me opkomen als ik aan zusters denk. Weinig mensen weten iets over het leven van zusters. Ik heb een aantal dagen in bij de barmhartige zusters van de Heilige Carolus Borromeus congregatie door mogen brengen.”

In februari 2017 heeft Sanne de portretserie PUUR gemaakt. Ze zegt hierover: “Met deze serie klassieke kinderportretten wilde ik graag een serie neerzetten van kinderen die door hun houding en blik in hun ogen een verhaal vertellen. Want de puurheid van een kind geeft ons inzichten die we zijn vergeten of die diep begraven liggen. Een inzicht of verhaal dat je zelf mag interpreteren.”

De serie WILD is een artistieke serie. “In deze serie artistieke en creatieve portretten heb ik mooie, jonge vrouwen en hun een zijn met de dieren vastgelegd.”

Meer informatie: www.sanneverhoevenfotografie.nl.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …