Foodsaam is er bijna klaar voor

Advertorial

Op vrijdag 29 juni opent groentenspeciaalzaak Foodsaam aan de Raadhuisstraat 3F haar deuren. De afgelopen weken zijn hectisch geweest, maar het resultaat mag er zijn. Een hoge, ruime winkel met een schitterende inrichting en afwerking. Zoals de veelkleurige tegelwand achter de toonbank, die de winkel direct de juiste sfeer geeft.

Eigenaar Eveline Guth: “Veel mensen hebben stiekem binnen al een kijkje genomen. Gelukkig is iedereen even enthousiast, terwijl we nog lang niet klaar zijn. Binnenkort komt alle apparatuur. Daarna ga ik de winkel inrichten met mijn leveranciers. Pas een dag voor de opening arriveren onze verse producten in de winkel. Groente, fruit, maaltijden en hapjes van topkwaliteit die ik met mijn drie nieuwe personeelsleden zo mooi mogelijk ga uitstallen.

Cooking at home
Eveline Guth is best een beetje nerveus voor de opening, maar tegelijkertijd verheugt ze zich er geweldig op. Haar langgekoesterde droom wordt werkelijkheid. Een eigen groentenspeciaalzaak die inspeelt op moderne trends. ‘Cooking at home’ naast verse afhaalmaaltijden, streekgebonden producten, verse juices en vitaminerijke smoothies, de mogelijkheid ter plekke een hapje te proeven. Eveline Guth heeft eigenlijk maar één doel: het zo goed mogelijk vervullen van alle wensen van de klant. Foodsaam is er klaar voor.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …