‘Food La Route’ weer in Vught

(Ingezonden mededeling)

Er wordt weer wat leuks georganiseerd in het centrum van Vught! Een unieke culinaire avond uit op donderdag 15 juni, waarbij je elke gang in een ander restaurant krijgt. Zo voelt het of je 4 keer uit eten gaat op 1 avond. In totaal zijn het 4 heerlijke gangen en zit er bij het voor-, tussen- en hoofdgerecht een speciaal geselecteerde bijpassende wijn en krijg je bij het dessert een lekkere kop koffie of thee. De restaurants waar je elk een gang krijgt inclusief een bijpassend drankje zijn Restobar Saluut, Petite Ruelle, De Rosier en Gereghthof.

Het is een heel leuke en unieke manier van heerlijk uit eten gaan. Zo kun je namelijk op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht dat de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

Deelnemen
Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 69,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk viergangendiner, inclusief 4 bijpassende dranken en kun je gebruikmaken van de gratis app. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden of geliefden voordat alle plekken uitverkocht zijn via deze link.

Kijk ook bij

Verkoop 10 woningen in Marktveldplein gestart

Green Real Estate maakt bekend op 8 december 2023 te starten met de verkoop van …