Florence Foster Jenkins Film

Florence Foster Jenkins vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige legendarische New Yorkse erfgename en socialite die er alles aan deed om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen.

De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, een aristocratische Engelse acteur, was vastbesloten om zijn geliefde Florence tegen de waarheid te beschermen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan.

“Hoe blijft het leuk om bijna twee uur lang te kijken naar een vrouw die klinkt alsof ze een kat keelt en ondertussen niets liever doet dan optreden? Door de rol aan Meryl Streep te geven natuurlijk. Er is waarschijnlijk geen andere actrice die zo stralend en vol overgave vals kan zingen.”Volkskrant ****

komedie 2016 | Stephen Frears | met o.a. Meryl Streep en Hugh Grant | duur 110 min.

EET & UIT
Combineer de dinsdagavondfilm met lekker eten! Geniet van een heerlijk hoofdgerecht en een luxe koffie bij Grand Café Beleef (€14,50 voor hoofdgerecht + luxe koffie) of Restaurant Hemels (€16,00 voor hoofdgerecht + luxe koffie) in Vught en wandel in een minuutje naar Theater de Speeldoos voor een mooie film. Reserveren kan t/m maandag 12.00u voorafgaand aan de dinsdagavondfilm. Wij vragen u om dinsdag uiterlijk om 18.00 uur aanwezig te zijn bij Beleef of Hemels om op tijd te zijn voor de film van 20.00 uur bij Theater de Speeldoos.

Reserveren EET & UIT: Na het online boeken van uw plaatsen, kunt u de keuze maken voor EET & UIT (Beleef óf Hemels). Telefonisch of aan de kassa reserveren kan natuurlijk ook. EET & UIT is alléén te boeken via Theater de Speeldoos.

Reserveren

 

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …