Filmmatinee zondag 4 december in DePetrus

Zondagmiddag 4 december vindt de maandelijkse filmmatinee plaats in DePetrus. Deze zondag een komisch drama.

Een op ware gebeurtenissen gebaseerd drama over de puissant rijke New Yorkse erfgename Florence Foster Jenkins (Streep), die halverwege de vorige eeuw een belangrijke mecenas was in de wereld van de opera. Ze zingt zelf ook. Heel vals, maar dat weet ze niet, doordat ze toondoof is geworden na een ernstige ziekte. En doordat haar echtgenoot (Grant) iedereen omkoopt die wat onaardigs over haar wil zeggen. Problemen ontstaan wanneer ze per se wil optreden in Carnegie Hall. Het komische drama is meer komisch dan dramatisch, en is het sterkst in de bijrollen: Grant als redderende eega en Helberg als zangleraar Cosmé McMoon.

Aanmelden
De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee in de pauze. Graag gepast betalen. De film start om 14.00 uur, eindtijd ongeveer 16.30 uur. Aanmelden is nodig i.v.m. de beperkte plaatsen en kan tot donderdag 1 december 12.30 uur via info@abzvught.nl, 073-6572000 (bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 uur), of ga op zondag langs bij DePetrus om te kijken of er nog plaats is.

Vervoer
Geen eigen vervoer en verminderde mobiliteit? Gebruik dan AutoMaatje. Bel minimaal 2 dagen van tevoren (ma t/m do 09.00 -12.30 uur) 073-206 8140 of mail naar automaatje@welzijnvught.nl.

Kijk ook bij

Verrassende winnaars op grootste degen-schermtoernooi van Nederland

Afgelopen weekend werd in Rosmalen de tweede editie gehouden van wat nu al is uitgegroeid …