Fietstocht voor jong en oud met fotopuzzel en quizvragen

De diaconie van de Protestantse gemeente, ook wel bekend als de Lambertuskerk Vught, organiseert deze fietstocht om Moldavië onder de aandacht te brengen. De opbrengst van de fietstocht gaat naar projecten van Kerk in Actie in Moldavië van partnerorganisatie Bethania voor het realiseren van opvangcentra voor jongeren en ouderen.

Daar kunnen kinderen/jongeren terecht voor extra scholing, activiteiten en warme maaltijden. Ook ouderen krijgen warme maaltijden en kunnen samenzijn met kinderen/jongeren. Deelname is mogelijk als u minimaal 5 euro overmaakt: NL 91 RABO 0155 4382 98 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente te Vught. Onder vermelding van: Fietstocht Moldavië. Vervolgens kunt u een e-mail sturen naar diaken en projectleidster Henriëtte Rosema van de Laak. E-mailadres: hvandelaak@hotmail.com. Vervolgens krijgt u de routebeschrijving van de fietstocht met fotopuzzel en quizvragen in uw mailbox. U kunt vanaf eerste pinksterdag individueel of met uw gezin starten en tot 10 juni de oplossing inzenden. Gelieve alle vragen te beantwoorden en deze per e-mail door te geven. Uit alle inzendingen zal een winnaar gekozen worden. Aanmelden kan tot 21 mei.

Acaciahoning
Mocht u niet in staat zijn om deel te nemen, dan kunt u de actie steunen door heerlijke Moldavische Acaciahoning te bestellen door 7,95 euro over te maken op bovenstaande bankrekening onder vermelding van: Honing. Ook daarvoor kunt u een e-mail sturen.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …