Fiets mee voor het grote doel

Zondag 12 september houdt het Vicki Brownhuis voor de tweede keer een spinningmarathon, ditmaal op de Markt in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens het event kunnen minimaal zestig gesponsorde fietsers, verdeeld over drie groepen, in circa twee uur een afstand van gemiddeld vijftig km afleggen. Fietsers kunnen ook in estafettevorm deelnemen. De opbrengst van het sponsorgeld is voor het Vicki Brownhuis uit ‘s-Hertogenbosch, het oudste inloophuis van Nederland.

De totale spinningmarathon duurt van 11.00 – 18.00 uur. De drie verschillende rondes zijn van 11u tot 13u, van 13.30u tot 15.30u en van 16u tot 18u. De open inschrijvingen zijn voor de eerste twee rondes, leerlingen van het Rodenborch College fietsen in de laatste ronde. Het inschrijfgeld bedraagt € 25 voor een open inschrijving. Voor dit geld krijg je een fietsshirt, bidon met drinken en snacks. Het minimale sponsorbedrag voor een fiets is € 100. Verschillende vrijwilligers van het Vicki Brownhuis zijn op de Markt aanwezig met een stand. Natuurlijk kun je de deelnemers ook komen aanmoedigen.

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis van Nederland en voor inkomsten is het geheel afhankelijk van acties zoals de spinningmarathon, donaties en subsidies. Door geld in te zamelen kunnen activiteiten voor de gasten worden georganiseerd. Het Vicki Brownhuis biedt psychosociale ondersteuning aan iedereen die met kanker te maken heeft: ontspanning, een luisterend oor, lotgenotencontact en informatie.

Je kunt je nog inschrijven: zie hiervoor www.vickibrownhuis.nl of mail naar spinningmarathon@vickibrownhuis.nl of bel naar 073 – 6148550 en vraag naar Jacqueline Crooijmans op dinsdag, woensdag en donderdag.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …