Festival TREK zoekt talent uit ‘s-Hertogenbosch

Festival TREK is voor de vijfde editie van het grootste rondreizende openluchtrestaurant op zoek naar creatief talent uit ‘s-Hertogenbosch. Van vrijdag 5 tot en met zondag 8 juli komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek op het Paleiskwartier. Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en (semi-akoestische) bandjes uit Den Bosch e.o. op om zich aan te melden via de website.

Festival TREK tovert negen stadsparken verspreid over het hele land om tot grote openluchtrestaurants met tientallen mobiele keukens en barretjes. Naast lekker eten en drinken, maken bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme liveoptredens een bezoek aan Festival TREK compleet. Dit jaar zullen bezoekers op nog meer plekken binnen het festivalterrein verrast worden met creatieve performances. “Als BurgeRmeester ben ik er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te tonen in de mooiste stadsparken van het land. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik je op (het podium van) Festival TREK”, aldus de BurgeRmeester van TREK.

Over Festival TREK
Na drie eerdere edities van Festival TREK kunnen Bossche Bourgondiërs ook dit jubileumjaar rekenen op de komst van het grootste rondreizende foodfestival van Nederland. Van vrijdag 5 tot en met zondag 8 juli kunnen bezoekers van het Paleiskwartier genieten van het gevarieerde aanbod gerechten uit de leukste mobiele keukens, theater, kleinkunst en livemuziek. Festival TREK is gratis toegankelijk, er wordt uitsluitend een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festivalglas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor eenmalig een bijdrage van € 2,50 waarna het festival‘glas’ bij iedere bestelling kan worden Dgegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk. Zie voor meer informatie: http://www.festival-trek.nl/.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …