Foto's: Peter Lodder Fotografie

Festival TREK in ‘s-Hertogenbosch groot succes

Festival TREK heeft sinds donderdagmiddag vele duizenden bezoekers mogen ontvangen in Den Bosch. Bourgondiërs uit de wijde omgeving wisten het Paleiskwartier wederom te vinden voor een gezellige dag uit. In groten getale werd er genoten van alle lekkernijen uit de foodtrucks, de intieme akoestische optredens en het zachte weer. Het grootste foodfestival van Nederland reist door naar Amsterdam, waar het van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli neerstrijkt in het Amstelpark.

Het Paleiskwartier was de afgelopen vier dagen weer omgetoverd tot het inmiddels vertrouwde Bourgondische Dorp van de ‘BurgeRmeester van TREK’. Waar jong en oud van al het lekkers uit de foodtrucks genoten, met gerechten variërend van Spaanse kroketjes tot oesters en van exotische Aziatische specialiteiten tot mals gebraden vlees. Ook de verschillende bars zijn drukbezocht. Op het festivalterrein werden bezoekers vermaakt met muzikale optredens, theateracts en de zo geliefde zweefmolen en Silent Disco. In de avonduren zweepte een dj het publiek op. Zondag werden de Oranje Leeuwinnen onder het genot van koude drankjes en lekkere hapjes luidkeels aangemoedigd door het aanwezige publiek.

Emile Faulborn van organisator Four Entertainment over het festival: “TREK kenmerkt zich al vijf seizoenen lang als food festival plus. Bij TREK staat niet alleen lekker eten en drinken centraal, we voldoen zeker ook aan de behoefte van bezoekers naar meer beleving en entertainment. Elk seizoen voegen we verrassingselementen toe.

Nieuw dit jaar is de postbode die bijzondere boodschappen over het terrein bezorgt en een escaperoom-truck. Ook hebben we het entertainmentprogramma voor kinderen uitgebreid en kunnen de artiesten dit seizoen hun akoestische kunsten vertonen op een echt hoofdpodium.”

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …