(Foto: Peter Lodder Fotografie)

Festival TREK biedt podium aan talent uit regio ’s-Hertogenbosch

Festival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, is voor komend seizoen op zoek naar talent. Van 28 tot en met 30 juni komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek op de Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch. Festival TREK staat – naast een gevarieerd aanbod van de mooiste mobiele foodtrucks – garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. Op de Pettelaarse Schans is veel ruimte voor acts en optredens van regionaal talent. Festival TREK roept daarom alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via de website.

Op het festivalterrein is naast het overdekte hoofdpodium een extra ruimte gecreëerd, waar uiteenlopende acts acte de présence zullen geven in een ontspannen setting. Ook zijn er optredens mogelijk in de intieme theatertent. “Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik jullie op de Pettelaarse Schans om te schitteren op een van de podia van Festival TREK”, aldus de ‘BurgeRmeester van TREK’.

Festival TREK bezoekt 8 steden
Festival TREK bezoekt komende zomer 9 van Nederlands mooiste stadsparken. Een lang weekend worden de parken omgetoverd tot grote openluchtrestaurants, waarbij er veel aandacht is voor de beleving van de bezoekers. Het entertainmentteam heeft inmiddels een doorlopende programmering gekregen. Acts en optredens variëren van intieme podiumoptredens, tot de lekkerste discoklassiekers van de dj, en van bijzondere dansacts, tot goocheltrucs van jonge theatermakers. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven; zo zijn er op het terrein diverse Oudhollandse spelletjes te vinden en staat er in elk stadspark altijd een nostalgische kermisklassieker.

In september speciale jubileumeditie
Vanwege de tiende verjaardag van Festival TREK wordt dit seizoen feestelijk afgesloten met een speciale jubileumeditie van 6 t/m 8 september in het Máximapark in Utrecht, waarbij de organisatie aangeeft groots uit te gaan pakken.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …