© Peter Lodder fotografie

Festival TREK bezoekt ‘s-Hertogenbosch: 24 t/m 26 juni Pettelaarse Schans

Vrijdag 24 juni strijkt het grootste rondreizende foodfestival van Nederland neer in ‘s-Hertogenbosch. Bourgondiërs uit de wijde omgeving kunnen tot en met 26 juni genieten van streetfoodgerechtjes die met liefde bereid worden in de foodtrucks bij de nieuwe locatie: Pettelaarse Schans. Festival TREK staat ook garant voor een verrassend aanbod entertainment met acts en optredens van theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent uit de regio. Festival TREK is gratis toegankelijk festival en geschikt voor jong en oud.

Alleen de beste en mooiste foodtrucks komen door de strenge selectie van Festival TREK. Hierbij wordt rekening gehouden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gevarieerd aanbod, met voldoende keuze voor vegetariërs en veganisten. Bezoekers weten het festival ook te vinden vanwege de ongedwongen sfeer en het verrassende entertainment met acts en optredens van regionaal talent. Zo staan er op het festivalterrein een gemeentehuis, kerk, theatertent en verschillende kermisklassiekers. ’s Avonds kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco en een dj die met de grootste hits aller tijden iedereen in beweging krijgt.

Festival TREK blijft vernieuwen
Elk jaar worden er elementen aan het festivalterrein toegevoegd. Zo is er komend seizoen een robuuste cocktailbar met dakterras. Hier geniet je van een verkoelend drankje en het mooiste uitzicht over het Bourgondische Dorp. In de stadsparken zijn tevens een groots wijnterras, een Biergarten en een vuurtorenbar aanwezig. Ook staan er verschillende podia voor aanstormend muzikaal talent, met komend seizoen een extra podium vanwege de vele aanmeldingen. De ‘BurgeRmeester van TREK’ verwelkomt de bezoekers, de theaterkaravaan zorgt voor het nodige culturele vermaak en bezoekers die te biecht willen, kunnen terecht bij de priester van het plaatselijke kerkje. Ook aan de kleinste bezoekers van TREK is gedacht: zij vermaken zich bij het kindertheater, tijdens een kookworkshop of met het ruime aanbod van oud-Hollandse spelletjes.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …