King Sisters - Rebuilding a Voice

Festival Cement: Het Fundament toegankelijk voor publiek

Het Fundament (21 t/m 26 maart) werd in eerste instantie speciaal door Festival Cement georganiseerd voor professionals en studenten. Maar gelukkig mogen sinds de versoepelingen meer bezoekers worden ontvangen. Daardoor is het vanaf 1 maart voor iedereen mogelijk om via website tickets te kopen voor de voorstellingen die deel uitmaken van Het Fundament. De voorstellingen vinden plaats in De Verkadefabriek en het Werkwarenhuis in ’s-Hertogenbosch.

Bij het samenstellen van het programma is rekening gehouden met de onzekerheden vanwege covid. Daardoor is er tijdens Het Fundament een kleiner aantal voorstellingen te zien dan tijdens een regulier Festival Cement en is er dit jaar geen festivalhart en avondprogramma. Samen met Theaterfestival Boulevard wordt gewerkt aan een zomerprogramma om ook aan andere nieuwe makers een podium te bieden. Gewoonlijk vindt Festival Cement jaarlijks plaats in maart in ‘s-Hertogenbosch.

Festival Cement presenteert: Het Fundament
Met veel plezier presenteert Festival Cement acht voorstellingen en één onderzoek, waaronder vijf Cement Producties, vijf premières, één Nederlandse première en twee Cement Coproducties.
Daarnaast is er volop ruimte voor publiek, makers en professionals om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en zich te verdiepen in het uitgebreide contextprogramma.

Kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop start op 1 maart 2022 via www.festivalcement.nl.

Kijk ook bij

Vught zet nieuwe stappen in ontwikkelingen rondom de PI

Het tracé van de nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught is bekend. …