Feestelijke opening padelbanen TV Bergenshuizen

Op zondag 26 augustus neemt de Vughtse tennisvereniging TV Bergenshuizen de splinternieuwe padelbanen in gebruik. Wethouder Saskia Heijboer verricht om 13.00 uur de officiële opening van de ‘kooien’ waarin ‘padel’ wordt gespeeld. Meteen daarna spelen enkele gerenommeerde topspelers, onder wie de Nederlandse international Tess van Dinteren, een demonstratiewedstrijd. Dan wordt meteen duidelijk hoe leuk, snel en spectaculair deze snelst groeiende sport is.

De opening vindt plaats tijdens het gezellige Bavaria Tennistoernooi, dat alweer voor de 35e keer op de banen van TVB wordt gehouden. Voor iedereen dus een ideale gelegenheid om de overeenkomsten én verschillen met tennis te ontdekken. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld op een kunstgrasveld met glazen wanden. Bij diverse tennisverenigingen is het mogelijk om tennis en padel te combineren. Nu dus ook bij TVB in Vught. Meer informatie vindt u op tvb.nl.

Aanbieding
Wilt u graag kennismaken met padel? TV Bergenshuizen heeft een mooie aanbieding. Voor slechts 50 euro kunt u aspirant-lid worden, voor de periode 1 september 2018-1 april 2019. Als u lid bent, kunt u zich inschrijven voor de clinics die in september plaatsvinden en voor de trainingen vanaf oktober. TVB heeft een aantal padelrackets en -ballen te huur. Natuurlijk kunt u buiten de clinics en de trainingen ook een balletje slaan op de tennis- en padelbanen.

Kijken
Ga gerust even een kijkje nemen op 26 augustus op het TVB-complex aan de Kraaiengatweg in Vught. U kunt genieten van spannende tenniswedstrijden, kennismaken met padel én de inwendige mens tevreden stellen. Het sportieve gedeelte voert natuurlijk de boventoon. Tegelijkertijd zijn een hapje en een drankje niet te versmaden. In het pop-up restaurant kunt u tegen schappelijke prijzen van een overheerlijke maaltijd genieten. Het Bavariatoernooi is dus een bezoek meer dan waard!

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …