Feestelijke ontvangst Mantelzorgers bij Vivent

Zorgen doen we samen!

Mantelzorgers vinden het vaak vanzelfsprekend wat ze doen, maar dat is het niet! Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen. Naast onze zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar stukje zorg, zodat we allemaal het beste uit de dag halen!

Dag van de Mantelzorger
Van september tot eind oktober konden mensen hun mantelzorgers nomineren bij Vivent / VGZ. Zij waren samen op zoek naar deze mensen in het werkgebied van Vivent. Uiteindelijk heeft dit 150 mooie verhalen opgeleverd. Op 10 november, tijdens De Dag van de Mantelzorger, hebben Vivent en VGZ al deze mantelzorgers in de bloemetjes gezet in samenwerking met Bloemboetiek Fuchsia uit Berlicum.

Mantelzorgers in het zonnetje
Maar dat was nog niet alles. Barrique, FeelGoodWellness en Beauty, Foodconnect, VGZ en Van der Valk Vught hadden nog extra cadeau’s voor deze mooie campagne gedoneerd. Carla Lasonder, bestuurder Vivent, heeft de winnaars van de extra cadeaus op 15 november ontvangen op het hoofdkantoor in Den Bosch. Daar hebben we ze nogmaals in het zonnetje gezet met een taartje, koffie en thee en uiteraard de gewonnen cadeaus. Eigenlijk bleken alle mantelzorgers blij verrast afgelopen zaterdag. Niemand had in de gaten dat ze opgegeven waren door of hun partner, schoonzus of kind. Mooi om deze reacties te horen, want dat was dus mooi gelukt.

Waardering
Kortom fijn om hen even stil te laten staan bij wat ze voor een ander doen en betekenen. Zoals Pauline Lukassen van VGZ zo mooi verwoordde, “Respect!”.

Kijk ook bij

Voorlopige uitslag verkiezingen bestuur Waterschap De Dommel

Op woensdag 15 maart waren de verkiezingen voor het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel. …