Feest in DePetrus voor ‘Wij Omarmen’

Eind vorig jaar heeft Rotaryclub Vught zich verbonden aan de Stichting ‘Wij Omarmen’ in Vught. Wij Omarmen heeft als doel activiteiten te organiseren gericht op het ontmoeten, verzachten en versterken van de inwoners die in stille armoede leven of hierin dreigen te vervallen (binnen Cromvoirt, Helvoirt en Vught). Daarbij houdt Stichting Wij Omarmen nauw contact met diverse andere organisaties en de gemeentelijke instellingen. Het doel is een community te vormen waar inwoners naar elkaar omkijken en vooruithelpen.

Inmiddels is vanuit Rotary een bestuurslid toegetreden tot de Stichting, wordt o.a. ondersteuning gegeven bij de wekelijkse inkoop voor de winkel en is de noodzakelijke vervanging van het koelmeubel door Rotary gefinancierd. Ten behoeve van de verdere ontwikkeling is meer geld nodig. Bestuurslid Christiaan de Bruin: “Voor een verdere professionalisering van de organisatie en communicatie moeten kosten worden gemaakt. Zo moet onder andere de website grondig worden aangepakt. En met de beoogde verbeteringen in de organisatie kan straks een veel bredere dienstverlening worden bereikt.”

Party-to-Fun(d)
Daarom verzorgt Rotary op 13 april in DePetrus in Vught de Party-to-Fun(d), waarvoor kaarten vanaf nu voor iedereen verkrijgbaar zijn. Op deze avond zijn er optredens van het muzikale duo Heels & Keys, is er een dj en kun je heerlijk uit je dak gaan met de Dames Draaien Door. Er worden ook een loterij en een veiling georganiseerd met mooie kavels. Voor sponsoring of toegangskaarten (37,50 euro) kan je terecht op www.partytofund.nl

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …