Fantastische feestweek op basisschool De Springplank

Basisschool De Springplank heeft dit schooljaar het 25-jarig jubileum van De Springplank gevierd. 25 jaar geleden zijn De Petrusschool en de Sint Jansschool gefuseerd tot De Springplank.

Op zaterdag 23 maart was er een gezellige en leuke reünie voor oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten. Maandag was het ‘gekke-hoedjes-dag’, dinsdag was het ‘vandaag-is-ROOD-dag’ en woensdag was het ‘doe-eens-raar-met-je-haardag’. In de meest fantastische uitdossingen zijn de kinderen en leerkrachten naar school gekomen.

Op donderdagmiddag en -avond 28 maart hebben de kinderen en leerkrachten een fantastische voorstelling laten zien in Theater de Speeldoos. Elke groep had een aandeel in de voorstelling ‘Het Mysterie van de Petrussteen’, waarbij kinderen en team d.m.v. verschillende scènes op zoek zijn gegaan naar deze steen om het voortbestaan van basisschool De Springplank te waarborgen. En … het is gelukt! Kortom, de kinderen (lees ‘de sterren’) hebben een geweldig compliment verdiend. Het was helemaal top en grote klasse. Het team is enorm trots op de kinderen en niet alleen wij, ook alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Ze hebben genoten, want we kregen veel hartverwarmende complimenten en dat hebben de kinderen toch mooi in Theater de Speeldoos laten zien. Grandioos!

De feestweek wordt afgesloten met een galafeest op vrijdagmiddag en -avond op 29 maart.

Kijk ook bij

Vughts raadslid Dianne Schellekens nummer 2 op lijst D66 Brabant

Dianne Schellekens uit Vught staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen …