woensdag 13 december 2017 6:12
Home / Algemeen / Fakkeltocht en hardlopen in het donker
Patisserie De Rouw
Celebrate the Longest Night Trail

Fakkeltocht en hardlopen in het donker

Op zaterdagavond 16 december wordt in het buitengebied de 4e editie van de Longest Night Trail gehouden. Een sportief evenement voor hardlopers en wandelaars. Een paar dagen voor de kortste dag van het jaar vieren we de langste nacht. Hierna worden immers de dagen alweer langer. We verjagen tijdens deze unieke avond het duister met vuur. De Longest Night Trail is hét hardloopevenement dat lopers aanspoort om hun hardloopschoenen ook tijdens de donkerste dagen van het jaar aan te trekken.

Voor ieder wat wils. Hardlopers kunnen kiezen uit een 5-, 10- of 15-km-parcours. Voor gezinnen is er een spannende fakkel(wandel)tocht. Toeschouwers kunnen genieten van een vuurshow onder genot van een (warm) drankje. Foodtruck met authentieke winterbarbecue. bij de Hotel de Kruishoeve (achter IJzeren Man). De eerste start is om 18.30 uur en de laatste loper wordt rond 20.30 uur over de finish verwacht. Ongeacht leeftijd, niveau of doel, er is een Longest Night Trail voor iedereen. De parcoursen zijn voor het grootste gedeelte onverhard en lopen door bossen en velden. Gegarandeerd spectaculair.

De organisatie heeft zich tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen een leuke, inspirerende sportavond te bezorgen. Ze nodigt iedereen dan ook graag uit om te komen kijken of deel te nemen aan de Longest Night Trail. Voorinschrijven kan tot 14 december en op de avond zelf. Het aantal startplekken is beperkt. Verzeker jezelf van deelname en schrijf snel in. www.longestnighttrail.nl.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
IJsbaan Vught

Kijk ook bij

Ovonde nu wél veilig?

De ovonde op de kruising Michiel de Ruyterweg, Theresialaan, Esschestraat, Esscheweg en Martinilaan wordt pas …