Fairtrade gemeente present bij Avondvierdaagse Sint-Michielsgestel

De Fairtrade gemeente Sint-Michielsgestel zal zich met de Wereldwinkel en Albert Heijn gezamenlijk presenteren tijdens de avondvierdaagse in Sint-Michielsgestel die gehouden wordt op 28 tot en met 31 mei. Zij zullen met deze gezamenlijke actie aandacht vragen voor eerlijke handel met ontwikkelingslanden.

Het is een bekend gegeven. Fairtrade geeft boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten, zodat ze kunnen leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst. Steeds meer mensen raken doordrongen van het belang hiervan. Niet in de laatste plaats door het werk van Fairtradewerkgroepen, wereldwinkels en ondernemers zoals die in de gemeente Sint-Michielsgestel. Zij doen er alles aan om aandacht voor het onderwerp te genereren.

Alle wandelaars zullen op de doorgaande route tegenover de winkels getrakteerd worden op een Fairtrade lekkernij, en als de zon het niet laat afweten een echte Fairtrade zonneklep. De wereldwinkel zal zich presenteren en aanwezig zijn met een speciale aanbieding doppers.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …