Extra online open dag Helicon mbo 16 januari

De acht mbo-vestigingen van Helicon Opleidingen houden gezamenlijk op zaterdag 16 januari een extra online open dag voor studiekiezers. Tijdens deze open dag wordt er via een livestream en online voorlichtingen via Teams, informatie gedeeld met leerlingen die zich oriënteren op een nieuwe studie. Helicon helpt daarmee de toekomstige student in het maken van een keuze voor hun vervolgopleiding. Leerlingen kunnen zich vooraf aanmelden zodat Helicon hen gericht kan voorzien van de juiste informatie.

Een goede en weloverwogen studiekeuze is hartstikke belangrijk voor een leerling. Een bezoek aan een open dag is dan ook een activiteit die een belangrijke rol vervult in het oriëntatieproces. Vanwege de coronamaatregelen hebben de acht Helicon mbo-vestigingen een extra voorlichtingsmoment in het leven geroepen: één gezamenlijke online open dag. Op zaterdag 16 januari, van 10.00-16.00 uur, komen alle richtingen en opleidingen van Helicon aan bod en wordt dé informatie gegeven waar een leerling behoefte aan heeft. Docenten én studenten komen aan het woord en beantwoorden vragen over opleidingen, stages, de sfeer bij Helicon en nog veel meer. Per richting is een livestream te volgen. Na de livestream kunnen leerlingen, via Microsoft Teams, aanhaken bij een online voorlichting over een specifieke opleiding.

Open dagen op locaties
De open dagen die de acht Helicon mbo-scholen op hun eigen vestiging hebben ingepland, vinden doorgang in een aangepaste vorm. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen, kunnen studiekiezers zich vooraf, binnen een tijdslot, aanmelden voor een live of online 1-op-1 gesprek met een docent op de school van hun voorkeur. De scholen houden zich aan de RIVM-maatregelen.

Over Helicon
Helicon Opleidingen biedt groen onderwijs aan vanuit acht mbo-scholen in Velp, Nijmegen, Geldermalsen, Tilburg, Den Bosch, Boxtel, Eindhoven, Helmond. Zie voor meer informatie helicon.nl.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar opendagen.helicon.nl.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …