Extra mogelijkheden Trimhockey bij MOP

Het aantal trimhockeyers groeit gestaag bij de Vughtse Mixed Hockey & Cricket Club MOP. Vanaf september is er naast de woensdagavond en dinsdagavond ook ruimte voor trimhockey op de zondagochtend.

Deze laatste training vindt plaats parallel aan de training van de F-jeugd. Terwijl de kinderen training krijgen, kunnen ouders onder begeleiding aan hun hockeyvaardigheden en conditie werken. Op dinsdag- en woensdagavond is het veld van 20.00 tot 21.30 uur beschikbaar. Op zondagochtend is de training van 09.45 tot 10.45 uur. Geoefende trainers begeleiden de trainingen. Per avond is er ruimte voor ca. 30 spelers per veld. Uiteraard is het clubhuis geopend na afloop.

Wat is Trimhockey?

Trimhockey is zoals het woord al zegt een mengeling van conditietraining en hockeyen. De deelnemers zijn over het algemeen 35-plussers. Sommigen kunnen al redelijk of goed hockeyen of hebben vroeger gehockeyd, anderen nog helemaal nooit. Trimhockey is voor iedereen die geen verplichting in het weekend wil, maar toch gezellig in teamverband wil hockeyen. De groepen waarin je speelt zijn veelal gemixt.

Hoe word ik trimhockeylid? Op de site van MOP vind je onder ‘Lidmaatschap’ het inschrijfformulier voor Trimhockey. Wanneer je dit instuurt ontvang je een ontvangstbevestiging en wordt er door de coördinator contact met je opgenomen. Geef op het aanmeldingsformulier vooraf ook aan naar welke avond je voorkeur uitgaat. Hoeveel kost het om Trimhockey-lid te worden? Het lidmaatschap voor Trimhockeyers kost 150 euro per jaar. Je speelt daarvoor ca 25 weken hockey. Als je twee maal in de week wilt spelen kan dat voor zover de ruimte dat toelaat. In principe kun je een keer vrijblijvend meedoen. Tenminste  als je dat van tevoren meldt bij de coördinator.

Moet ik een MOP-tenue hebben? 


Voor de trainingen hoef je geen officieel MOP-tenue te hebben. Je kunt gewoon in je favoriete sportkleding trainen. Bitje en scheenbeschermers zijn verplicht. Zijn er nog andere Trimhockey activiteiten?  Ja, er bestaat de mogelijkheid om met je Trimhockey-team deel te nemen aan de zomercompetitie op MOP (om De Gouden Badslipper) en aan wintercompetities. Dat betekent dat er in een seizoen ongeveer 8 competitiewedstrijden bijkomen. Daarnaast zijn er regelmatig Trimhockeytoernooien, waar ieder team zich voor kan opgeven. Voor meer informatie kun je mailen naar trimhockey@hcmop.nl, de coördinator Trimhockey is Robert Heier.

 

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …