Expositie voor amateurs in mei 2017

Bent u een verdienstelijk amateurschilder en wilt u uw werk graag een keer laten zien? In mei 2017 biedt Theater de Speeldoos voor de elfde keer amateurkunstenaars de gelegenheid hun werk te exposeren.
De werken worden tentoongesteld in de foyer van Theater de Speeldoos. Deze ruimte is uitermate geschikt voor het exposeren van schilderijen. Het thema is vrij. De eis is wel dat het werk origineel is, dus niet nageschilderd. Aquarel, olieverf of anders, alle technieken zijn welkom. Bij de afmeting van de werken wordt uitgegaan van maximaal 100X100 cm. Afhankelijk van het aanbod bestaat de mogelijkheid één à twee werken te exposeren. De expositie vindt plaats van maandag 8 mei t/m dinsdag 6 juni.

Hebt u interesse? Stuur dan uw naam, telefoonnummer, email adres en een foto van uw werk vóór 24 maart. Uw gegevens en een foto van uw werk opsturen of afgeven mag ook van maandag t/m vrijdag 11.30 tot 17.30 uur bij Theater de Speeldoos, Vliertstraat 6, 5261 EL Vught. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Het maximum aantal deelnemers is 25. Er is altijd veel animo, dus geef u snel op!

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …