Expositie kunstenaars Sint-Michielsgestel

‘gestART2002’ is een kunstenaarscollectief uit de gemeente Sint-Michielsgestel dat om de twee jaar exposities organiseert van kunstwerken van de deelnemers aan dit collectief. De andere jaren werden er grote kunstmarkten in Sint-Michielsgestel gehouden. Dit jaar is er van 6 november tot en met 23 november een expositie in  het gemeentehuis, Meanderplein 1 te Sint-Michielsgestel.

De opzet van deze tentoonstelling is om iedereen op een heel toegankelijke manier te laten kennismaken met hedendaagse kunst uit de gemeente Sint-Michielsgestel. Het is de bedoeling dit in de toekomst te continueren. In 2017 bestaat ‘gestART2002’ 15 jaar en dat wordt gevierd met een 3 weken durende jubileumtentoonstelling in het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel. Netty Sebregts, Ben Kegge, Jan Bosch, Dithlinde Crielaers, Ingrid van Damme, Helma Janssen, Bep Mous, Jac Kapteijns, Cees de Korte, Mieke Klaase en Henk van Wessel, allen beeldend kunstenaar uit de gemeente Sint-Michielsgestel, werken mee aan deze expositie. Deze keer doet  een aantal groepen van de basisscholen uit de gemeente een flinke duit in het zakje. De leerlingen laten hun kunstzinnig talent en visie zien met als onderwerp ‘Samenwerking’.

Openingstijden
De openingstijden van deze tentoonstelling, gedurende de openingstijden van het gemeentehuis, maandag, woensdag, donderdag van 08.30 tot 17.00 uur, dinsdag van 08.30 tot 19.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur.

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …