Expositie Kinderatelier Artisjok

En toen … kwam corona en ging ook Kinderatelier Artisjok op slot. De jaarlijkse tentoonstelling ging niet door, maar de kinderen hadden in het halve jaar genoeg mooie werkstukken gemaakt en hebben thuis ook doorgewerkt. Zij kunnen de schilderijen en tekeningen nu alsnog laten zien in de Speeldoos in Vught, tot 11 oktober.

Tijdens deze expositie zullen werken te zien zijn van leerlingen en begeleidster Joke Smeets. Een deel van de tentoonstelling gaat over het thema ‘En Toen’. Dit thema sluit aan op de Kinderboekenweek die gedurende deze expositie loopt van woensdag 30 september t/m zondag 11 oktober.

Gezamenlijke activiteit
De Speeldoos en Joke Smeets organiseren rondom deze expositie een gezamenlijke activiteit waarbij zowel het thema van de expositie én de Kinderboekenweek naar voren komen. Op woensdag 7 oktober vanaf 15.45 uur kunnen kinderen t/m 12 jaar zich opgeven voor een workshop ‘Gedichtenposter maken’. Tijdens deze workshop legt Maja Jordaan (vrijwilliger bij de Speeldoos) uit hoe je een versje maakt en geeft ze leuke voorbeelden. Vervolgens krijgen de kinderen van Joke Smeets uitleg over hoe je jouw versje kunt uitwerken op papier.

Meedoen?
Wil je ook meedoen aan deze workshop op woensdag 7 oktober? Geef je dan vóór 4 oktober op via mail: info@theaterdespeeldoos.nl. Kosten zijn 2 euro , te voldoen op de dag van de workshop. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …