Havik, winnende foto 2019 Netty van Bijnen

Expositie Fotoclub Den Dungen

Op zaterdag 9 en zondag 10 april kan Fotoclub Den Dungen in basisschool De Wegwijzer eindelijk weer een tentoonstelling houden na 2 jaar coronamisère. Tien enthousiaste, gedreven en creatieve amateurfotografen hebben hun sterkste foto’s geselecteerd en laten die in een mooi aangeklede omgeving aan u zien. De toegang is gratis.

De clubleden laten hun vrije fotografie met een mix van natuur- en landschapsfotografie, portretten, zwart-witfoto’s en architectuur zien. Ook de maandthema’s komen aan bod, waarbij iedere fotograaf vanuit haar/zijn invalshoek en creativiteit een onderwerp in beeld brengt. Daarnaast is er de rode draad te zien, een fotoserie waarbij de fotograaf moet aanhaken op de creativiteit van een collega.

Fotoclub Den Dungen is een kleine, creatieve en vooral ook gezellige groep fotografen waar sociale contacten, plezier en uitdaging in de fotografie voorop staan. Elke maand houdt de club een workshop waarbij de leden samen gaan fotograferen of een onderdeel uit de fotografie bespreken. Elke 2e donderdag van de maand wordt er een clubavond gehouden waarbij de ingestuurde foto’s worden besproken en vanuit een positieve invalshoek worden beoordeeld.

Koffie/thee met cake of frisdrank zijn verkrijgbaar. De opbrengst van de expositie wordt dit jaar geschonken aan actie Giro 555, hulp aan de Oekraïne. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via fotoclubdendungen@gmail.com of gewoon tijdens de expositie met de aanwezige fotografen een gesprek aanknopen.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …