Expositie en muzikale lezing Wido de Klein

Ik Kon Niet Anders, een Pelgrimage

“Een 3000 km lange wandeling, vanaf de Waddenzee naar Santiago de Compostella, heeft tot bezinning, zelfinzicht, verwerking en verbinding geleid. Zo kwam ik ‘Thuis’.”

Wido de Klein, in Vught bekend als schoolmeester en straatmuzikant van De Muzikale Lichtpuntjes, brengt een muzikale lezing ter opening van zijn foto-expositie over deze reis naar ‘thuis’. Aanleiding voor de reis was een pijnlijk jaar 2022 met relatiebreuk, huisverkoop, burn-out en depressie. Het voortraject, de innerlijke, spirituele en fysieke reiservaringen, de veranderingen en de nasleep blijken voor veel mensen aangrijpend, inspirerend en herkenbaar te zijn. Thema’s als kracht, balans, humor, dankbaarheid, vergeving en ontmoetingen worden besproken.
De bezoekers kunnen een voorstelling verwachten met diepgaande, inzichtelijke en humorrijke verhalen, omlijst door een liveband met coverliedjes die Wido tijdens zijn reis meermaals in de avonduren heeft beluisterd. (O.a. Elvis, Carpenters, Journey, ABBA.) De expositie is te zien in de Speeldoos van 20 februari t/m 3 maart tijdens openingstijden.

Kaarten muzikale lezing
Muzikale lezing staat op het programma voor zaterdag 24 februari om 15.00 en om 20.00 uur in Theater de Speeldoos. Tickets zijn te bestellen via: www.widodeklein.nl/tickets. Goed werk kost tijd en geld! Doneer en deel alstublieft!

Wat als?

Wat als je niet anders meer kunt dan wandelen? Door het wandelen het leven 180 graden draait. Je de flow weer vindt en levensgeluk weer voelbaar wordt. Ik kwam in 6 miljoen stappen ‘thuis’. Ik heb het juiste pad (weer) gevonden.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …