Home / Algemeen / Expositie drie kunstenaars uit Sint-Michielsgestel
Patisserie De Rouw
(C) Netty Sebregts

Expositie drie kunstenaars uit Sint-Michielsgestel

Drie kunstenaars uit Sint-Michielsgestel, Louis Janssen, Mieke Klaase en Netty Sebregts, exposeren van 23 mei t/m 10 juni in De Steenfabriek in Gilze. Om het kwartet vol te maken, nodigden zij Gouwenaar Matthé van Oostrom uit om mee te doen. Deze samenwerking levert een zeer gevarieerd beeld op.

Mieke Klaase schildert abstract. Zij werkt spontaan op het doek, laag over laag om een interessante huid te laten ontstaan. Op verschillende manieren probeert ze invloed uit te oefenen op het werk of laat ze juist gebeuren wat gebeurt om het beeld te versterken.
Louis Janssen is fotograaf. Hij noemt zijn werk wel Crealistic Images. Door het samenvoegen van apart gefotografeerde elementen ontstaan beelden met een nieuwe betekenis en een – vaak – surrealistische uitstraling.
Matthé van Oostrom beperkt zich niet tot één kunstvorm. Hij toont zowel schilderijen als ruimtelijk werk, waarbij ‘het verbuigen van de werkelijkheid’ tot bijzondere interpretaties leidt.
Netty Sebregts verbeeldt ongrijpbare thema’s als verandering en vergankelijkheid. Herinneringen aan het lief en leed van de generaties vóór ons verkleuren en vervagen in de tijd. Met transparante materialen en fotografische elementen ontstaat een subtiele, bijna grafische weergave.

Openingstijden: op donderdag en vrijdag en op 2e pinksterdag van 12.00 tot 16.00 uur, op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Adres: Steenfabriek 7, 5126 BP Gilze. www.steenfabriek-gilze.vpweb.nl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Een nieuwe lente – een nieuwe Basiscursus Groen!

De Natuurgroep Gestel gaat in het voorjaar weer een basiscursus Groen verzorgen. Met deze cursus …