Expositie ‘Doorgeefwerk’ van KunstenaarsOverlegVught

Bij Kunstlokaal Vier M van Viermakelaars aan de Kerkstraat 5 in Vught is het kunstproject ‘doorgeefwerk’ te zien van 12 leden van het KOV, KunstenaarsOverlegVught. Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur of op afspraak.

De 12 leden hebben het idee opgepakt om een reeks kunstwerken te laten ontstaan en groeien in een formaat van 40 x 40 cm. Het gaat om het doorgeven, reageren en voortborduren op steeds het vorige werk dat de kunstenaar op enig moment overhandigd kreeg. De deelnemers zien dus alléén het vorige werk om op te reageren. Een bijzonder project, waarbij de verrassende reeks van alle individuele werken toch een samenhangend, gevarieerd geheel vormt.

Verrassing
Voor alle deelnemers en publiek zal het dus een verrassing zijn om alle kunstwerken voor het eerst bij elkaar te zien. Dit unieke project is weer zo kleurrijk geworden dat deze werken gebundeld zijn in een boekje. Het doorgeefwerk is een kunstproject van KunstenaarsOverlegVught (KOV). De expositie is te zien tot 1 december.

Kijk ook bij

Marieke van den Broek haalt zilver bij Beauty Awards

Zondag 25 april is bekend geworden dat Marieke van den Broek de tweede prijs heeft …