Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

Via Europa Kinderhulp komen elke zomer honderden kinderen naar Nederland voor een fijne vakantie. Deze kinderen kijken reikhalzend uit naar de zomervakantie. Een paar weken bij Nederlandse vakantieouders om hun vaak zorgelijke thuissituatie even te mogen vergeten.

Een souvenir van onschatbare waarde
Wil jij ook graag iets van betekenis doen voor een ander? Stel je hart en huis open voor een vakantiekind. Er staan nog 100 kansarme kinderen op de wachtlijst, dus we hebben nog 100 vakantieouders nodig! Lieve mensen die een tijdelijk thuis willen zijn voor kinderen die opgroeien in zorgelijke situaties. Geef een kind de vakantie van zijn of haar leven. Deze kinderen zijn blij met gezelligheid en aandacht. Gewoon meedraaien in uw gezin, dat is waar het om gaat. Ze gaan na het voorlezen, samen eten en buiten spelen met een nieuwe ervaring naar huis. Dat pakt niemand hen af. Jij kunt deze zomer veel betekenen voor een kind.

Vakantieperiode (voor Brabant)
Berlijn: 13 juli – 25 juli
Berlijn: 13 juli – 2 augustus
Frankrijk: 17 juli – 2 augustus
Hannover: 23 juli – 3 augustus
Hannover: 16 juli – 3 augustus
Nederland: 23 juli – 6 augustus

Begeleiding tijdens de vakantie
Natuurlijk weten we bij Europa Kinderhulp dat het niet niks is om zo’n twee weken een kind van een ander in huis te hebben. Daarom besteden we veel aandacht aan de voorbereiding en ook tijdens de verblijfsperiode staat u er niet alleen voor. En als het goed klikt: een van de doelstellingen van Europa Kinderhulp is dat vakantieouders het vakantiekind terug kunnen vragen. Een band opbouwen is zo waardevol! Er zijn vele voorbeelden van kinderen en gezinnen die jarenlang hun vakantie samen vieren en die ook, als ze volwassen zijn, contact met elkaar houden.

Informatie
www.europakinderhulp.nl.

Kijk ook bij

Vughts raadslid Dianne Schellekens nummer 2 op lijst D66 Brabant

Dianne Schellekens uit Vught staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen …