Esch Kookt dit jaar voor de vierde keer

Zaterdag 16 juni 2018 gaan Esschenaren weer koken voor elkaar. Bedoeld voor mensen die het leuk vinden om te koken en in een ontspannen sfeer nieuwe mensen te leren kennen. Want dat gaat gebeuren als je gasten aan tafel krijgt die je nog niet eerder hebt ontmoet. En dan maakt het niet uit wat je kookt. Dat bepaal jij zelf. Het hoeven zeker geen culinaire hoogstandjes te zijn. Dus schroom niet, meld je aan en doe gezellig mee!

Je kookt met iemand samen één deel van het diner: een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht. Welk gerecht je kookt, krijg je twee weken van tevoren te horen. Maar wat je kookt, bepaal jij dus zelf.

Op de avond zelf komen vier dorpsgenoten bij jou thuis aan tafel mee-eten. Na elk gerecht gaat elk tweetal naar een ander adres, waar het volgende deel van het diner wordt gegeten. Vervolgens gaat elk tweetal weer naar een ander adres voor het nagerecht. De adressen waar iedereen naartoe gaat, blijven een verrassing en kom je pas te weten na elk gerecht. En na afloop van dit samengestelde en afwisselende diner komt iedereen samen voor een gezellige afterparty, waarmee deze vierde editie van Esch Kookt wordt afgesloten.

Zoals het meestal gaat als je bij iemand eet, weet je ook nu niet wat je te eten krijgt. Nog meer verrassend is deze avond wel, dat je tot op het laatst niet weet wie er bij jou voor de deur staan om mee te eten, waar je naartoe gaat, en met wie jij zelf aan tafel zult zitten! Je leert deze avond nieuwe mensen kennen. Het zijn je eigen dorpsgenoten, maar vaak nog onbekend voor jou … En grote kans dat in die ontspannen sfeer rond de eettafel leuke, interessante en fijne gesprekken plaatsvinden en nieuwe contacten ontstaan.

Wil je meer informatie en wil je je aanmelden voor dit evenement, kijk dan op de website van Esch Kookt: www.eschkookt.com. Daarnaast kun je Esch Kookt ook volgen op Facebook voor de meest actuele berichten. Aanmelden kan uitsluitend met het aanmeldingsformulier op de website en uiterlijk tot 21 mei.

Kijk ook bij

N65 richting Tilburg dicht

Vanmiddag (woensdag 21 februari) zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst op de N65 ter hoogte …