Home / Algemeen / Enthousiaste vrijwilligers voor zondagmiddag Rode Rik
Patisserie De Rouw

Enthousiaste vrijwilligers voor zondagmiddag Rode Rik

Vind je het leuk om met mensen om te gaan én de handen uit de mouwen te steken? In een mooie ontmoetingsruimte met mensen om je heen en waar het gezellig en levendig is? Dan is het vrijwilligerswerk in De Rode Rik iets voor jou!

De Rode Rik 2.0 is een ontmoetingsplek voor de buurt in wijk de Baarzen in Vught. Een plek waar iedereen welkom is en waar vele mooie activiteiten zijn en ontstaan. Dit alles kan dankzij de inzet van de vele vrijwilligers die zich met plezier voor de Rode Rik inzetten.

Gastvrouwen/-heren voor zondagmiddag
Voor de zondagmiddag is de Rode Rik op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die maandelijks bezoekers welkom heten, een kopje koffie of thee inschenken en een praatje maken. Na afloop wordt samen met de andere vrijwilligers de boel opgeruimd. De koffiemiddag op zondag begint om 14.00 uur en je bent om 17.30 uur weer klaar.

Belangstelling?
Enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact op met Julia Lommers, Welzijn Vught via telefoonnummer 06 55 79 11 35 of mailen: j.lommers@welzijnvught.nl. Ook voor vragen kun je uiteraard met haar contact opnemen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Ambities voor volgende raadsperiode: Onvoorwaardelijk kunnen meedoen in Vughtse samenleving

In Het Klaverblad van 15 juli gaf de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) een aantal adviezen …