bicnic.nl

Elkaar Ontmoeten op het water

Daten is een ding. Met een blind-date afspreken in een restaurant? Dat kan erg ongemakkelijk zijn. Online daten is voor veel mensen te vluchtig en oppervlakkig. Maar nu is er – speciaal voor 50plussers – een mooi en laagdrempelig alternatief: ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’. Een soort Speeddaten alleen dan op een Bourgondische manier.

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s elkaar aan boord van ‘Ouwe Dirk’. Opstappunt is Het Bolwerk, achter de Uilenburg in ’s-Hertogenbosch.

Primeur
‘Ja, we hebben een primeur: ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’, licht de organisator, Mart van de Weijenberg graag even toe. ‘In mei is het de eerste keer dat we dit idee eindelijk mogen uitvoeren. ‘Elkaar Ontmoeten’ organiseert sinds een jaar bijzondere events; zeil- en kookweekenden. Hierin volg ik mijn hart met vol enthousiasme. Hoe mooi om mensen met elkaar in verbinding te brengen en wie weet dé match. Er is bewust gekozen voor ‘Het Bolwerk’ als opstapplaats vanwege de gezellige en kleurrijke uitstraling’.

Meer dan varen
‘Zodra ‘Ouwe Dirk’ vertrekt, begint het bourgondisch genieten. Dit alles onder het genot van een hapje/drankje en muziek. En natuurlijk zal de Bossche Bol ook niet ontbreken.
Onderweg meren we aan voor een creatieve picknick. Terug aan boord worden er kleurrijke cocktails geschud.’
‘Wat ik zo gaaf vind is, dat het ‘toeval’ wil, dat de eerste keer ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’ samenvalt met ‘Gezellige Zaken’. Dit is één van de gezelligste culinaire events van ’s-Hertogenbosch. Bij terugkomst kunnen de gasten hier aansluitend aan deelnemen.’

Gezellige Zaken bij het Bolwerk op de St. Janssingel

Elkaar Ontmoeten
Mart wil nog niet alle details van het programma verklappen, wel vertelt hij dat gezelligheid in een ongedwongen en relaxte sfeer kenmerkend zijn voor ‘Elkaar Ontmoeten’.

Komt u aan boord?
Bent u single en 50 jaar of ouder en heeft u ook zin in ‘Daten op het Water’? Meldt u zich dan vandaag nog aan via de website www.elkaarontmoeten.nl en ervaar een gezellige dag op het water met elkaar.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …