Elbrimale huisconcerten ook voor 2021 afgelast

Het bestuur had gehoopt dat de heren Rutte en De Jonge enige versoepelingen zouden afkondigen t.a.v. de maatregelen m.b.t. de coronacrisis. Helaas moeten wij vaststellen dat dit toch niet het geval is en wij hebben daarom zeer tot onze spijt moeten besluiten de Elbrimale huisconcerten, gepland voor het weekend van 16 april, ook dit jaar af te gelasten.

De handhaving van de 1,5 meter afstand, zowel voor binnen als buiten, het niet door mogen gaan van evenementen, de nodige controlemaatregelen en organisatorische randvoorwaarden maken het feitelijk ondoenlijk dit evenement doorgang te doen vinden. Een bijkomende overweging voor het bestuur is dat de huisconcerten een happening moeten zijn waaraan iedereen ontzettend veel plezier beleeft; daarbij passen geen lastige handhavingsmaatregelen.

Het bestuur vindt deze (alweer) afgelasting vanzelfsprekend ontzettend jammer, zeker ook voor iedereen die had willen komen alsook voor de gecontracteerde musici. Wie weet is er later in het jaar nog een optie; dan laten we dat gewis weten.

www.elbrimalefonds.nl, e-mail concerten@elbrimalefonds.nl

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …