Elbrimale huisconcerten in Vught

Huize Elbrimale, Lekkerbeetjenlaan 9, in Vught zet haar deuren voor de 15e keer wijd open voor de muziekliefhebbers. Dit wordt dus het 3e lustrum, in het weekend van 13-15 april. Een feestje waard en dat zullen de bezoekers merken! Er zijn nog 3 concerten waaruit u kunt kiezen: vrijdagavond 13 april, aanvang 19.30 uur; zaterdag 14 april ’s middags 13.30 uur en ’s avonds 19.30 uur; zondagmiddag 15 april is reeds volgeboekt. Zoals altijd is de toegang gratis.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de Stichting Elbrimale Fonds is het bieden van een podium aan musici. Uiteraard ook bij deze huisconcerten – en dit keer indachtig het 3e lustrum – is een zeer bijzondere muzikale combinatie te beluisteren, die u niet mag missen. Vocaal en instrumentaal zullen de musici zorgen voor heerlijke muziek en een performance in een gezellige, informele ambiance. Voor koffie/thee, hapje, drankje wordt ook gezorgd. Kortom, gewoonweg zomaar even genieten van een huiselijk muzikaal onderonsje onder het motto ‘Het is de liefde…, het is de liefde voor muziek’.

Muzikaal verrassend
Naar wie de bezoekers kunnen gaan luisteren houden de organisatoren – zoals altijd – als een verrassing. Een tipje van de sluier willen ze wel oplichten. Leo Willemen, voorziter van de stichting: “We prijzen ons zeer gelukkig met het optreden van zeer ervaren performers die op vele podia, nationaal en internationaal, geconcerteerd hebben en nog volop actief zijn. Gelouterde en gepassioneerde virtuozen van niveau, dat zeker; ook nu weer een combinatie die in de Vughtse huiskamer nog nooit heeft opgetreden. De Grotrian-Steinweg vleugel maakt vanzelfsprekend deel uit van het huisconcert. Een mix van (licht)klassiek, evergreens, classics, luisterliedjes, uit opera en operette. En, zoals altijd met ‘kunst’: je vindt het mooi of niet, laat je gewoon verrassen; dat is jaarlijks onze bewust gekozen uitdaging.”

Reserveren
Aanmelden kan op verschillende manieren: gewoon even bellen naar het secretariaat, telefoon 073-6560659 of 06-22698827 of een mail sturen naar: concerten@elbrimalefonds.nl; reservering geschiedt op volgorde van binnenkomst aanmelding. Wees er snel bij, want vol=vol in de huiskamer. Het aantal zitplaatsen is beperkt tot ca. 50. Laat de kans niet voorbijgaan. Aanmelden graag vóór 10 april. Nadere informatie over aard, doelstelling en activiteiten van de Stichting Elbrimale Fonds vindt u op website: www.elbrimalefonds.nl.

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …