EL-T-S in Elzenburg: techniekworkshops voor tieners

Ben jij handig? Of wil je het worden? Vind je het leuk om eigenhandig iets te bouwen? Leren van echte vaklieden, vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt? Dan is EL-T-S iets voor jou: Elzenburg’s Technische School. Vanaf de tweede klas van de middelbare kun je meedoen.

Natuurlijk is El-T-S een knipoog naar het gebouw, ooit de Lagere Technische School. Maar belangrijker; de arbeidsmarkt schreeuwt om vaklieden. Met dit project maak je kennis met verschillende specialismen en ontdek je waar jij goed in bent en wat je het leukst vindt. Voor de lol en misschien maak je er later wel je vak van. Tijdens de eerste serie workshops gaan de deelnemers metaal bewerken. Joël gaat je helpen bij het maken van een vuurschaal die je natuurlijk achteraf mee naar huis mag nemen.

Aanmelden
El-T-S start op donderdag 26 oktober om 18.30 uur. Om 20.30 uur is het afgelopen. De eerste drie bijeenkomsten wordt gewerkt met metaal. Deelnemen kost 5 euro voor de hele serie en aanmelden doe je via de website van Elzenburg.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …