Eerste succesvol koffiemoment Zomerschool Vught bij de Scheve Schup

Maandag 13 juli is de Zomerschool Vught van start gegaan met een gezellig koffiemoment bij tuinderij ‘de Scheve Schup’.

Hans Schevelier vertelde de deelnemers uitgebreid over zijn bijenvolken en het slingeren van de honing. Het was heerlijk weer en de deelnemers konden buiten genieten van koffie en het enthousiaste verhaal van Hans. Zomerschoolvrijwilliger Jose: “Het is zó fijn dat we dit jaar toch met een aangepast programma van start kunnen gaan! Goed om mensen weer bij elkaar te zien. Al is het met kleine groepen van zo’n 10 personen vanwege de coronamaatregelen.”

Meer activiteiten
De komende weken zullen er nog veel verschillende kleinschalige activiteiten georganiseerd worden, zoals wandelingen, fietstochten en diverse koffiemomenten met een leuk thema. De koffiemomenten duren zo’n anderhalf uur en vinden allemaal buiten plaats in verschillende wijken van Vught. Heerlijk dichtbij bijpraten met mensen uit de buurt! Er zijn nog plaatsen vrij, dus vanaf nu is het ook mogelijk om je aan te melden voor meer dan 2 activiteiten. Zorg dat je er snel bij bent, want vol=vol. De activiteiten kunnen gratis worden aangeboden dankzij subsidie van Fonds Sluyterman & van Loo en het Oranjefonds.

Aanmelden
Je kunt je nog aanmelden door te bellen naar ABZ (073-657 2000) of te mailen naar: info@abzvught.nl. Meer informatie staat in de folder die o.a. in DePetrus verkrijgbaar is of te lezen is op de websites www.abzvught.nl en www.ouderensamen.nl.

Kijk ook bij

Marieke van den Broek haalt zilver bij Beauty Awards

Zondag 25 april is bekend geworden dat Marieke van den Broek de tweede prijs heeft …