Een warme hand voor mensen die in de kou zitten

Huishoudens die niet in aanmerking komen voor het gemeentelijke Fonds Lokale Solidariteit kunnen een beroep doen op het hulpfonds van Kernteam Bestaanszekerheid Vught. Het hulpfonds helpt mensen die nog niet in (grote) financiële problemen zitten, maar daar wel in dreigen te geraken als er nu niets gebeurt.

Ontvangen?
Kom jij maandelijks moeilijk rond en wordt het alsmaar erger? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor het hulpfonds van Kernteam Bestaanszekerheid Vught. Contact opnemen? Dat kan via het mailadres bestaanszekerheidvught@gmail.com. Of bel naar 06-53614328. Ook kun je langskomen op locatie Moleneindstraat 1 in Vught. Elke werkdag open van 09.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot 19.00 uur.

Doneren?
De energiecrisis raakt iedereen en veel huishoudens krijgen het met de maand moeilijker. Ben jij in staat om iemand een hart onder de riem te steken? Dat kan door te doneren. Elke bijdrage is van harte welkom! Donaties kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL 14 INGB 0675 9215 70 ten name van ‘Stichting Wij Omarmen’ onder vermelding van Hulpfonds.

Kijk ook bij

Verkoop 10 woningen in Marktveldplein gestart

Green Real Estate maakt bekend op 8 december 2023 te starten met de verkoop van …